Vanaf 1 november is TROTS de nieuwe leverancier van de gemeente Amsterdam voor hospitality dienstverlening. Met een team van 25 Hospitality Hosts heten wij op elf kantoorlocaties alle gasten van de gemeente van harte welkom.

De gemeente Amsterdam koos voor TROTS vanwege onze hospitality expertise. Hiermee gaan we net dat stapje verder dan een traditionele receptiedienst. Gasten ervaren op elke locatie van de gemeente een warm welkom. De uitstraling van deze gastvrijheid is herkenbaar en helemaal gericht op de beleving die de gemeente Amsterdam wil overbrengen.

Goede start

We hebben het contract met elkaar getekend. TROTS is nu bezig met de implementatie. We hebben kennisgemaakt met de wereld van de gemeente en met alle belangrijke contactpersonen. We maakten SLA afspraken en inmiddels zijn er al vier Hospitality Hosts aan de slag in het stadshuis. We zijn dus goed uit de startblokken!

Eind oktober doorlopen alle hosts een trainingsprogramma. Ze worden ingewerkt op de locaties en volgen een hospitality training speciaal gericht op de dienstverlening in Amsterdam. Daarna dragen ze met trots hun stijlvolle dienstkleding en zijn ze klaar voor een duurzame samenwerking met de gemeente Amsterdam. Wij hebben er zin in!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op:

Iris Engelbertink
Teamcoördinator

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl