Aanpassingen van de huisvesting zijn vaak aanleiding voor breder verandertraject. Bijvoorbeeld omdat het aanbod van de werkomgeving niet optimaal aansluit op de behoefte van medewerkers. Of omdat het tijd is ecologisch en economisch te verduurzamen. Ondanks de naam is een huisvestingstraject dus een organisatie breed project dat integraal aangepakt moet worden.

De route van voorbereiding, implementatie en beheer kent veel overlap; Huisvesting, Facility Management, ICT en HRM doorlopen nagenoeg dezelfde route! Met de Roadmap ‘Huisvesting en Facility Management’ maakt TROTS de essentie en de belangrijkste onderdelen van het project inzichtelijk. De verschillende processen worden stap-voor-stap doorlopen en tussentijds gemonitord, wat zorgt voor duidelijkheid, beheersbaarheid, optimale betrokkenheid en maximaal resultaat.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl