30 september was het zover! De lancering van TROTS! Victor Mids, bekend van zijn programma MindF*ck, lanceerde onze nieuwe naam tijdens een groot evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. Een zaal vol met collega’s stond versteld van zijn gekmakende breinspelletjes. Blijkbaar hebben we op mentaal vlak veel meer onzichtbare lijntjes met elkaar dan we denken. En dat is precies wat TROTS wil uitstralen: in verbinding staan met jezelf en met je omgeving zorgt ervoor dat je iedere dag waarde toevoegt. Zodat je trots bent op jezelf.

TROTS als kompas

We gaan verder onder één sterke naam: TROTS! We kozen deze naam omdat we onze medewerkers en opdrachtgevers trots willen maken op zichzelf. Dit betekent dat we trots als een moreel kompas zien. Iedere dag trots je dag starten en afsluiten betekent zelfbewust omgaan met je dagelijkse activiteiten. We geloven erin dat als je trots durft te zijn op jezelf, dit waarde oplevert voor je omgeving, je collega’s en opdrachtgevers. Om trots te kunnen zijn moet je je kwetsbaar kunnen opstellen en in verbinding staan met jezelf en met de mensen om je heen.

Duurzaam faciliteren

Er staat niet alleen TROTS op ons visitekaartje. We beloven ook om duurzaam te faciliteren. Dat staat voor trouw aan elkaar, zorgzaamheid voor de wereld en met toewijding werken aan ambities. Ons doel is de wereld waarin we werken en leven mooier en beter maken! TROTS neemt duurzaamheid letterlijk door gebouwen optimaal te benutten, verspilling tegen te gaan en de CO2-uitstoot terug te dringen. Duurzaamheid betekent ook het zijn van een betrokken en loyale partner met oog voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Krachtenbundeling TROTS

We zijn al ruim 18 jaar actief als facilitaire organisatie. De dienstverleners iNFacilities, TFM, NewFacts en Facility Match startten jaren geleden als pioniers op de Nederlandse markt. Door de krachtenbundeling is TROTS nu een speler van 300 man/vrouw sterk. Naast grote werkgever, zijn we ook opdrachtgever voor een omvangrijke pool van ZZP’ers en freelancers. We zijn samen toegegroeid naar de bloeiende organisatie die we vandaag de dag zijn. We kunnen niet zonder elkaar en laten met TROTS zien waartoe onze krachtenbundeling in staat is. We bewijzen u graag dat we onze nieuwe naam eer aan doen!

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl