TROTS deelt kennis en expertise. Deze keer zetten we een opmerkelijke feit in de spotlight. Dit jaar zien we voor het eerst sinds lange tijd een duidelijke stijging in onze werving & selectie aanvragen voor vaste banen. Door het aantrekken van de economie durven organisaties blijkbaar weer steeds vaker te investeren in vast personeel. Wat kan TROTS hierin voor u betekenen?

Duurzame partner

Het aantal banen van werknemers steeg naar bijna 8 miljoen, maakt het CBS dit jaar bekend. Ongeveer 72% van alle werknemers had een vast contract. Dat aandeel is in de laatste jaren afgenomen. Het aantal mensen met een flexibele aanstelling groeit. Toch merken we bij TROTS dit laatste jaar dat hierin voor de facilitaire sector wellicht verandering komt. Bij het merendeel van de opdrachten zetten wij TROTS-consultants of ZZP-ers in uit onze flexibele schil. Nu de aanvragen voor vast personeel een grote stijgende lijn laten zien, bewijzen we u graag dat we ook hierin een ervaren en duurzame partner zijn.

Zo krijgt u de beste kandidaat

TROTS heeft ruime ervaring met kwalitatieve, efficiënte en doelmatige Werving & Selectie procedures van facilitair personeel. Onze aanpak is als volgt:

  • Intake gesprek met sleutelfiguren uit uw organisatie. Daarbij willen we de functie uit verschillende invalshoeken benaderen. We krijgen een helder beeld over de benodigde competenties en aandachtsgebieden. Ook willen we de sfeer en cultuur van uw organisatie betrekken in onze zoektocht naar de beste kandidaat.
  • Opstellen van een helder profiel waaraan de kandidaat moet voldoen. Met duidelijke selectiecriteria gaan wij gesprekken aan met potentiële kandidaten.

Door beproefde werving- en selectieprocedures en ons omvangrijke netwerk, verbinden we u snel met een passende professional. Elke functie vereist specifieke talenten, dat maakt elke zoektocht uniek. TROTS onderscheidt samen met u de echte aanwinsten voor uw organisatie!

Neem voor meer informatie contact op met Floris van Leeuwen

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl