Medewerkers wensen flexibiliteit, transparantie en efficiëntie op de werkvloer. En aandacht voor welzijn en gezondheid. Hoe richt je die werkplekken in?

Een brei aan muren en tal van kleine kantoorruimtes passen niet langer in deze tijd, waarin niet alleen de vraag naar flexibiliteit, transparantie en efficiëntie urgenter wordt, maar ook de gezondheid en het welzijn van medewerkers. TROTS neemt organisaties bij de hand bij hun inrichtingsvraagstuk, is richtinggevend en zorgt uiteindelijk voor een blijvende nieuwe werkomgeving waar medewerkers blij van worden.

Wat is de visie op de gewenste manier van werken? Het antwoord op die vraag is het vertrekpunt voor de transitie die TROTS samen met de opdrachtgevers doorvoert als het gaat om het realiseren van een nieuwe werkomgeving. “Daarnaast spelen de feiten een belangrijke rol”, zegt Elselien Winters van TROTS. Een ‘scan’ van de huidige werkomgeving maakt bijvoorbeeld duidelijk op welke wijze de medewerkers de werkplek, de ICT-middelen, de faciliteiten en de ondersteuning voor de gewenste manier van werken ervaren.

Lees verder in het onderstaande artikel...

Gerelateerde downloads

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl