TROTS young professional
blog

Young Professionals geven nieuwe lente-energie

Je voelt het aan de lucht, je ziet het aan de kleuren, je ruikt het in de wind; de lente kriebelt weer! Tijd om de ramen open te gooien voor een frisse bries. Even het winterstof wegblazen en tijd maken voor creatieve plannen en nieuwe kansen. Wie zijn daarvoor jouw ideale bondgenoot? Onze Young Professionals natuurlijk met hun ‘can-do-mentaliteit’. In deze sneak-preview laten zij zien hoe zij vol energie aan de slag gaan met de werkomgevingen van de toekomst.

Lees meer
Anton Verbeek – TROTS
nieuws

Duurzaam vertrouwen in een nieuwe wereld

Van vier oude merken naar één nieuw merk: TROTS. Die transitie heb ik in 2017 echt ervaren. We zijn sterker met elkaar verbonden en dat resulteert in een mooie groei van ons bedrijf. Onze opdrachtgevers profiteren nog meer van innovatieve inzichten en slagvaardige oplossingen vanuit onze samenwerkende business units. De interne focus die we tijdens de transitie nodig hadden, zag ik afgelopen jaar steeds meer verschuiven naar aandacht voor de buitenwereld. Als één organisatie treden we nu vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.

Lees meer
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl