Over trots.

Vanaf eind 2016 zijn wij verder gegaan onder één sterke naam: TROTS! We zijn al ruim 18 jaar actief als dienstverlenende organisaties. Onze services zijn bekend onder de labels TFM, iNFacilities, NewFacts, en Facility Match. We werken intensief met elkaar samen, iedere werkmaatschappij met zijn eigen expertise, ervaring en visie. We zijn samen toegegroeid naar de bloeiende organisatie die we vandaag de dag zijn. We kunnen niet zonder elkaar en we hebben besloten onze krachtenbundeling veel meer zichtbaar te laten zijn.

Wij zijn TROTS! Wij realiseren gezonde werk- en verblijfomgevingen. Daarbij kijken we naar het totaalplaatje van Facility Management, Huisvesting, ICT en Human Resource Management. Hiermee zijn we jaren geleden als pionier in Nederland gestart en inmiddels is TROTS een organisatie van 300 man/vrouw sterk. Mensgerichte ontwikkeling, technische innovatie en kennisdelen bepalen nog steeds ons karakter en onze bedrijfskoers.

Onze ambitie is: de wereld waarin we werken en leven, mooier en beter maken! Dat doen we duurzaam. Heel letterlijk door gebouwen optimaal te benutten, verspilling tegen te gaan en de CO₂ uitstoot terug te dringen. Maar ook door een betrokken partner te zijn. Wij houden van lange relaties, waarin we precies aanvoelen wat we kunnen betekenen. En daarvoor moet je elkaar goed kennen!

We komen inspiratie brengen en halen! Wij voeden continu onze eigen ontwikkeling om vervolgens de beste kennis en ervaring verder te verspreiden. We durven te experimenteren en omarmen nieuwe technologieën. Daarbij houden we focus op de drijfveren, talenten en wensen van mensen.

Wij willen pionier en koploper blijven in de facilitaire wereld! Met TROTS zetten we stappen richting een mooie toekomst!

Interview met Anton Verbeek

Download hier onze tabloid over TROTS

Trots
“trots. maakt mensen blij in hun werkomgeving”
Trots
Bonne Plat
Senior consultant huisvesting
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl