Het programma

Het programma

Het programma bestaat uit 18 maanden en is uit twee delen opgebouwd:

  • Periode 1: 6 maanden; bedoeld om de young professionals kennis te laten maken met TROTS en vice versa;
  • Periode 2: 12 maanden; inhoudelijk traject

De eerste 6 maanden

De eerste periode heeft als belangrijkste focus TROTS en haar opdrachtgevers te leren kennen; wat doen we, hoe doen we het en waar staan we voor. De bedoeling is dat je 32 uur op een uitdagende klus zit en de overige 8 uur investeert in jezelf en in TROTS. Concreet houdt dit in:

  • Leren kennen van de organisatie, collega’s en het werkveld;
  • Elke maand samenkomen met de andere trainees voor inhoudelijke sessies;
  • Vanaf het begin zul je voor 32 uur aan de slag zijn;
  • Persoonlijke verdieping in de vorm van een coach;
  • Organiseren van een verwondersessie over je eerste indruk bij TROTS en je opdrachtgever;
  • Afsluitend aan dit eerste half jaar stel je samen met je coach een competentiematrix op.

Periode 2: Volgende 12 maanden

In de maanden daarna ligt de focus vooral op jouw persoonlijke ontwikkeling, declarabiliteit en je eigen onderzoek. Je gaat onder andere aan de slag met een vakinhoudelijk onderzoek met als doel een publiceerbaar artikel. Daarnaast besteden we aandacht aan jouw opleiding zoals onder andere Prince2, Nevi1 of Duurzame Bouwtechnieken. Samen met de andere young professionals ga jij ook een pro-deo casus uitvoeren. Je wordt hierbij natuurlijk ondersteund door een ervaren consultant. Tijdens deze periode houd je ook je coach. Samen met hem kun jij dieper ingaan op zaken zoals de competentiematrix en je leerdoelen om je als startende professional op weg te helpen.

“Tijdens de projecten word ik uitgedaagd om de uitdaging aan te gaan en regelmatig uit mijn comfortzone te stappen. Hierdoor ontdek ik steeds meer wat bij mij past, maar vooral waar ik energie van krijg!”
Charlotte de Luij
Young Professional

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl