Het programma

Het programma

Het programma bestaat uit 18 maanden en is uit twee delen opgebouwd:

  • Periode 1: 6 maanden; bedoeld om de young professionals kennis te laten maken met TROTS en vice versa;
  • Periode 2: 12 maanden; inhoudelijk traject

De eerste 6 maanden

De eerste periode heeft als belangrijkste focus TROTS en haar opdrachtgevers te leren kennen; wat doen we, hoe doen we het en waar staan we voor. De bedoeling is dat je op een uitdagende klus zit en daarnaast investeert in jezelf en in TROTS. Concreet houdt dit in:

  • Leren kennen van de organisatie, collega’s en het werkveld;
  • Elke maand samenkomen met de andere young professionals voor inhoudelijke sessies;
  • Vanaf het begin zul je een uitdagende opdracht krijgen;
  • Persoonlijke verdieping in de vorm van een coach;
  • Organiseren van een verwondersessie over je eerste indruk bij TROTS en je opdrachtgever;
  • Afsluitend aan dit eerste half jaar stel je samen met je coach leerdoelen op.

Periode 2: Volgende 12 maanden

In de maanden daarna ligt de focus vooral op jouw persoonlijke ontwikkeling en declarabiliteit. We besteden aandacht aan jouw opleiding zoals onder andere Prince2, Nevi1 of Duurzame Bouwtechnieken. Samen met de andere young professionals ga jij mogelijk ook een pro-deo casus uitvoeren. Je wordt hierbij natuurlijk ondersteund door een ervaren consultant. Tijdens deze periode houd je ook je coach. Samen met hem kun jij dieper ingaan op je leerdoelen om je als startende professional op weg te helpen.

“Tijdens de projecten word ik uitgedaagd om de uitdaging aan te gaan en regelmatig uit mijn comfortzone te stappen. Hierdoor ontdek ik steeds meer wat bij mij past, maar vooral waar ik energie van krijg!”
Charlotte de Luij
Young Professional

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl