Organisatieadvies

Onze adviezen verbeteren het rendement van organisaties. Organisaties veranderen continu en bereiden zich voor op een betere toekomst door verschillende scenario’s uit te denken. Goed luisteren, relativeren, zaken bespreekbaar maken en juiste afwegingen maken zijn vaardigheden die een advies maken of breken. Trots is het toonaangevende adviesbureau in Nederland gespecialiseerd in facility management.

Ontdek meer

Vastgoed

Onze adviseurs en managers hebben een passie om de volledige potentie van gebouwen te ontdekken en te benutten. Onze belofte daarbij is dat we voor duurzame resultaten gaan. Die maken we zichtbaar zodat medewerkers, klanten en bezoekers zich verzekerd weten van een verantwoorde, veilige en gezonde omgeving.

Ontdek meer

Sourcing

Kosten en kwaliteit bepalen de koers van het inkoopbeleid. Onze inkoopexperts hebben facilitaire productkennis en kennen de inkoopprocedures. Samen met de opdrachtgever zoeken wij naar specifieke inkoopkansen. U bent verzekerd van een verantwoorde balans tussen prijs en kwaliteit.

Ontdek meer

Kantoor inrichten

TROTS kijkt bij werkplekconcepten altijd naar de mens. De medewerker van vandaag werkt niet alleen aan prestaties, maar zeker ook aan eigen gezondheid en welzijn. Nieuwe werkplekconcepten kunnen bijdragen aan al die ambities.

Ontdek meer

Circulaire economie

Producten, materialen en grondstoffen duurzaam (her)gebruiken in plaats van verbruiken, dat levert waarde op. Waarde voor mensen en het milieu, maar ook voor het financiële resultaat van een organisatie. Een circulaire economische aanpak biedt kansen voor nieuwe samenwerkingsvormen en business cases.

Ontdek meer

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl