Employee support management

Fluitend naar je werk, dat willen we voor iedereen!

De beste prestaties worden geleverd als mensen dat doen wat ze leuk vinden én goed in zijn. Op een plek waar ze zich thuis voelen. Organisaties bewegen mee met de markt, spelen in op de toekomst en willen vooroplopen.

Dit vraagt aandacht ván en vóór medewerkers. Een aantrekkelijke werkgever heeft oog voor de juiste werkomstandigheden voor zijn medewerkers. Dit noemen wij Employee support management. Hiermee verhogen organisaties de interne tevredenheid en zo ook het duurzame bedrijfsresultaat.

De medewerker van nu wil continu werken aan zijn prestaties maar zeker ook aan welzijn, gezondheid en geluk. TROTS wil daarbij de optimale ondersteuning bieden. De focus ligt op het individu, maar Employee support management is alleen succesvol als er een integrale strategie onder ligt. De facilitaire organisatie zal in een doorlopende wisselwerking zijn met ICT, communicatie, huisvesting en HRM.

Wij bieden inzage in de behoeften en activiteiten van medewerkers, aangevuld met relevante trendrapporten over maatschappelijke ontwikkelingen en technische innovaties. TROTS is ervan overtuigd dat Employee support management de volle potentie van organisaties naar boven haalt!

Neem contact op voor meer informatie

Arthur den Hoedt
Business Unit manager Consultancy & Detachering

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl