Sourcing

De beste kwaliteit voor de juiste prijs

Geen inkoopproces is hetzelfde. Kosten en kwaliteit bepalen de koers van het inkoopbeleid.

Onze inkoopexperts hebben facilitaire productkennis en kennen de inkoopprocedures. Samen met de opdrachtgever zoeken wij naar specifieke inkoopkansen. Onze belofte daarbij is dat we voor duurzame oplossingen en resultaten gaan. Die maken we zichtbaar zodat u zich verzekerd weet van een verantwoorde balans tussen prijs en kwaliteit.

TROTS adviseert organisaties bij het vormgeven van de inkoopvisie, strategie en de ontwikkeling van het inkoopbeleid.

Quickscan inkoop

De TROTS quickscan analyseert inkoop op kwaliteit en kosten. De scan biedt inzicht in de huidige situatie van de inkooporganisatie. Aan de hand van de scan maakt TROTS het verbeterpotentieel zichtbaar.

Contract- en leveranciersmanagement

Als de afspraken tussen betrokken partijen zijn vastgelegd biedt TROTS ook ondersteuning bij de naleving van de contracten. Hierin ligt de focus op een optimale samenwerking. Doel is om het inzicht in de prestaties van de leverancier te vergroten.

Best Value Procurement (BVP)

Aanbesteden volgens BVP zorgt voor de beste meerwaarde tegen de beste prijscondities. Leveranciers worden uitgedaagd om kennis en kunde optimaal in te zetten. TROTS heeft gecertificeerde medewerkers die zowel opdrachtgevers als inschrijvende leveranciers ondersteunen in het hele BVP-traject.

(Europees) aanbesteden

TROTS heeft ruime ervaring met (Europese) aanbestedingen. Onze consultants ondersteunen bij een efficiënte en succesvolle procedure binnen de kaders van de Aanbestedingswet.

Regie op prestatiemanagement

Met prestatiemanagement monitoren onze inkoopprofessionals de prestaties van leveranciers. Hiermee benutten organisaties de overeenkomst met leveranciers optimaal. Hierdoor verbetert de facilitaire dienstverlening. Een jaarlijkse prestatiemeting maakt het eenvoudig goed regie te voeren op uitbestede diensten.

Categoriemanagement

Strategisch inkopen en samenwerken met andere (overheid)organisaties is steeds vaker aan de orde. Categoriemanagement is gericht op de hele levenscyclus van een product of dienst. TROTS ondersteunt bij visie, beleidsvorming en draagt zorg voor de beste benutting van een overeenkomst.

Neem contact op voor meer informatie

Martijn Zeewuster
Managing Senior Dienstverlening

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl