Vastgoed

Vastberaden koers kiezen voor binnen- en buitenkant!

Onze adviseurs en managers hebben een passie om de volledige potentie van gebouwen te ontdekken en te benutten. Onze belofte: we gaan voor duurzame resultaten!

TROTS doet de belofte om duurzaam te faciliteren. Duurzame prestaties maken we zichtbaar, zodat medewerkers, klanten en bezoekers zich verzekerd weten van een verantwoorde, veilige en gezonde omgeving. Dat maakt ons trots! Dat betekent dat wij in onze huisvestingsprojecten onder andere gebruik maken van de BREEAM-NL methode en de Well Building Standard. Onze focus ligt op duurzaam rendement, optimale benutting van gebouw en voorzieningen en maximale gebruikerstevredenheid

Vastgoed- en huisvestingsvraagstukken zijn vaak complex. De manier waarop we gebouwen gebruiken verandert snel. TROTS adviseert u hierbij over de goede sturingselementen. Ook vertalen wij vastgoedvisies naar concrete meerjarige vastgoedplannen. Hierin monitoren we inkomsten, budget en uitgaven aan de hand van exploitatieprognoses. In onze adviezen nemen wij ruimtelijke, functionele, esthetische, technische en de financiële mogelijkheden onder de loep.

TROTS beantwoordt uw vastgoed- en huisvestingsvragen op tactisch en strategisch niveau. We bieden daarbij een scala aan huisvestingoplossingen. Zo ontwikkelden we een analyse waarbij we op strategisch niveau kunnen adviseren welke rol huisvesting zou moeten spelen in uw bedrijfskoers. Door onze strategische sessies vertalen we organisatiedoelen naar een passende huisvestingsvisie.

  • bepalen huisvestings- en vastgoedstrategie
  • aanreiken instrumenten voor managen van huisvesting
  • ontwikkelen strategieën voor exploitaties / PPS-constructies
  • opstellen roadmap voor huisvesting- en facility management
  • ontzorgen bij nieuwbouw, renovatie en herinrichting
  • huisvestingskostencalculaties
“Onze ambitie is de Champions League!”
Bonne Plat
senior consultant huisvesting bij TROTS

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl