Renovatie & revitalisatie

Metamorfose voor eigentijdse uitstraling en duurzaamheid

Veel gebouwen verliezen in de loop der jaren hun uitstraling. Onder revitalisatie verstaan wij het upgraden van gebouwen, zodat zij weer een nieuwe, frisse 'look and feel' krijgen.

TROTS maakt zich daarbij sterk voor duurzame oplossingen. Onze focus ligt op een optimale benutting van het gebouw en de aansluiting van de voorzieningen op de activiteiten van de gebouwgebruikers.

Onze kracht zit in de opstartfase. TROTS initieert de revitalisatie en maakt het onderdeel van de organisatiestrategie. Hiervoor maken wij een businesscase waarbij we de kosten van de revitalisatie vergelijken met andere alternatieven. Als revitalisatie de beste keus blijkt, kan TROTS het hele proces van voorbereiding tot nazorg begeleiden.

  • oog voor duurzame oplossingen
  • berekenen van Total Cost of Ownership (TCO)
  • ontwikkelen van logistieke verbeteringen
  • verbeteren van gebruiksgemak

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl