Receptie Uitbesteden

Ontvangst Services

Onze mensen van Ontvangst Services, zetten zich iedere dag 100% in om u, uw bezoekers en medewerkers een goed gevoel te geven om ze blij te maken, dat is onze doelstelling en worden we gelukkig van.

Trots is daarom uw partner voor het outsourcen van ontvangst services, als u een ontvangst wilt hebben die er alles aan doet om een zo goed mogelijk gevoel achter te laten. Bij ons kunt u uw receptie, gastvrouwen, hospitality services of telefoondiensten met een gerust hart uitbesteden. Voor honderd procent bezetting, kwalitatief hoogwaardig, hostmanship en teamleden die passen binnen uw organisatiecultuur en aansluiten op uw kernproces bent u bij Trots aan het juiste adres.

receptie uitbesteden
““Wij vinden het iedere dag een uitdaging om mensen blij en trots te maken. Daar worden wij gelukkig van!””
receptie uitbesteden

Verlengstuk van uw organisatie

Bent u op zoek naar een ervaren facilitaire partner die kan optreden als verlengstuk van uw organisatie, dan gaan wij graag met u in gesprek. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de publieke sector en groot MKB. Trots is uw facilitaire partner die de nadruk legt op hospitality binnen haar dienstverlening. Wij zoeken actief naar verbinding binnen het facilitaire werkveld, dit doen we in co-creatie met u als opdrachtgever om te komen tot de meest ultieme vorm van dienstverlening, met als doel: Eén team, één taak met één uitstraling.

Ultieme gastvrijheidsbeleving is de kunst van het overtreffen van de verwachtingen. Oog voor detail, omdat juist de kleine, onverwachte zaken blijven hangen in de herinnering en de beleving van uw medewerkers. Zo dragen wij bij aan een unieke en gastvrije (werk)omgeving op uw locatie(s).

Voordelen van uitbesteden

U bent op zoek naar mogelijkheden voor het uitbesteden van uw receptie en heeft waarschijnlijk al de voordelen berekend en voor uzelf op een rijtje gezet. Toch zouden wij van deze gelegenheid gebruik willen maken om de voordelen nogmaals voor u op te noemen.

  • Volledige ontzorging, de opdrachtgever vervult alleen de regierol
  • Gegarandeerd bezetting van de receptie
  • Geen moeilijkheden meer om ervoor te zorgen dat het rooster rondkomt
  • Veranderingen binnen de organisatie kunnen direct doorgevoerd worden
  • Alle medewerkers hebben BHV ( Bedrijfs Hulp Verlening)
  • Geen onvoorziene kosten door ziekte of verlof
  • Een partner die met u meedenkt
  • Verzekerd van professioneel en gemotiveerde medewerkers
  • U kunt zich richten op uw core business

Receptie uitbesteden

U bent hier omdat u waarschijnlijk aan het overwegen bent om uw receptie uit te besteden, of een andere leverancier te selecteren. De keuze voor het uitbesteden van de receptie is niet altijd even makkelijk. De receptie is het visitekaartje van uw organisatie en vertolkt uw bedrijfscultuur. Trots is zich hier uiterst van bewust en zoekt met haar opdrachtgevers dan ook een vorm van samenwerking waarbij partnership voorop staat en uw cultuur en normen en waarden worden uitgedragen ook bij het uitbesteden van deze dienst.

Lees meer

Onze gastvrouwen zorgen voor een warm en welkom ontvangst

Onze mensen zijn trots op hun werk door maximale beleving aan u klanten te geven. Doordat TROTS de one-FM gedachte omarmd, zorgen wij ervoor dat al onze medewerkers op locatie samenwerken als één team. Bent u eraan toe om maximale gastbeleving te creëren binnen uw organisatie?

Contactformulier

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl