Detachering receptioniste

Naast het leveren van de traditionele Facility Services is TROTS ook de partij voor het vinden van vast en tijdelijk operationeel personeel, op basis van respectievelijk werving & selectie en detachering.

Trotse receptionistes voor u beschikbaar

Begrippen als, gastvrijheid, beleving en hostmanship zijn niet nieuw bij het inrichten van een professionele receptiefunctie.

Bent u op zoek naar een tijdelijke of langdurige professionele oplossing voor uw receptievraagstuk? Dan kunt u ervoor kiezen om via TROTS een receptioniste, gasvrouw of facility host in te huren.

TROTS is een facilitair dienstverlener in hart en nieren, en weet wat ervoor nodig is om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Door onze jarenlange ervaring in te zetten voor detachering van professionele en gastvrije receptionistes, kunnen wij u op dit gebied ontzorgen.

De selectie

TROTS selecteert receptionistes die bij uw organisatie passen. Ons recruitment team zal de juiste receptioniste voor u selecteren, en indien gewenst kunt u zelf onderdeel zijn van het selectieproces.

Vul vandaag nog het formulier in.

referentieprojecten

denso europe weesp
Weesp

Denso Europe

DENSO is een toonaangevende fabrikant van auto- en niet- auto-onderdelen voor de original equipment manufacturers ( OEM’s ) en de vervangingsmarkt. Als zodanig leveren wij alleen dealers en niet de particuliere markt. In 1973 opende DENSO zijn eerste bedrijf in Europa. Het succes van DENSO in Europa in de zeer competitieve autobranche als de robot sector is het gevolg van een combinatie van lokale expertise met het beste van de wereldwijde resources.  Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland . Hier hebben we ook onze Nederlandse verkoopmaatschappij . Onze belangrijkste Europese klanten zijn : Ford, Volvo, BMW, Volkswagen, Daimler, Fiat, Peugeot en Renault. Andere verkoop bedrijven zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden en België.

Bekijk dit project
Case: Teijin Aramid Arnhem
Arnhem

Teijin Aramid Arnhem

Teijin Aramid is een internationale onderneming die wereldwijd aramidegarens, -vezels en -pulp levert onder de handelsnamen Twaron, Technora,  Sulfron en Teijinconex. Twaronen Sulfron worden door Teijin Aramid in Nederland geproduceerd. Technora en Teijinconex worden in Japan geproduceerd. Aramide kent allerlei toepassingen, zoals in auto’s (banden, slangen, riemen), in de lucht- en ruimtevaart, de civiele techniek, de bouw, vrijetijdsartikelen (bv boten), beschermende kleding (kogel-, brand- en steekwerende kleding), glasvezelkabels, frictie- en afdichtingsmaterialen en nog veel meer. Als pionier en marktleider in aramide werken ze samen met hun klanten aan innovatieve oplossingen voor nu en de toekomst.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl