Detachering receptioniste

Naast het leveren van de traditionele Facility Services is TROTS ook de partij voor het vinden van vast en tijdelijk operationeel personeel, op basis van respectievelijk werving & selectie en detachering.

Trotse receptionistes voor u beschikbaar

Begrippen als, gastvrijheid, beleving en hostmanship zijn niet nieuw bij het inrichten van een professionele receptiefunctie.

Bent u op zoek naar een tijdelijke of langdurige professionele oplossing voor uw receptievraagstuk? Dan kunt u ervoor kiezen om via TROTS een receptioniste, gasvrouw of facility host in te huren.

TROTS is een facilitair dienstverlener in hart en nieren, en weet wat ervoor nodig is om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Door onze jarenlange ervaring in te zetten voor detachering van professionele en gastvrije receptionistes, kunnen wij u op dit gebied ontzorgen.

De selectie

TROTS selecteert receptionistes die bij uw organisatie passen. Ons recruitment team zal de juiste receptioniste voor u selecteren, en indien gewenst kunt u zelf onderdeel zijn van het selectieproces.

Vul vandaag nog het formulier in.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl