Integrated facility management

Organisaties hebben op veel terreinen behoefte aan facilitaire diensten. TROTS is gespecialiseerd in het maken van aansluiting van eigen uitvoerende diensten, regievoering en cocreatie met teams en medewerkers van onze opdrachtgevers. Onze missie daarbij is om die diensten versterkend op elkaar te laten zijn. Deze cocreatie levert synergie en verbindt interne en externe expertise.

Ontdek meer

Beheer & exploitatie

Trots kijkt mensgericht naar gebouwen. In onze filosofie moeten gebruikers van een gebouw zich thuis voelen. Deze manier van kijken werkt door in de manier waarop wij beheer- en exploitatiemodellen ontwikkelen. Wij zijn vaak een spil in het web en leggen verbinding tussen gebouwgebruikers en opdrachtgever. Binnen onze concepten werken we samen op verschillende manieren. Van het volledige facilitair beheer waarbij wij de enige contractpartij zijn voor een opdrachtgever tot aan de bemensing op maat van de ontvangst services, technische services en huisvesting services.

Ontdek meer

Facilitair regiepartner

Om alle facilitaire diensten goed op elkaar af te stemmen biedt Trots zich aan als regiepartner. Hiermee haalt u het beste rendement uit uw facilitaire diensten en voorkomt u tijd- en energieverspilling. Dat draagt bij aan een prettige werkbeleving. Als partners is het belangrijk dat er onderling vertrouwen en commitment bestaat. Trots investeert in hechte relaties en heeft als belofte om duurzaam te faciliteren.

Ontdek meer

Workplace programma

Trots kijkt bij werkplekconcepten altijd naar de mens. De medewerker van vandaag werkt niet alleen aan prestaties, maar zeker ook aan eigen gezondheid en welzijn. Nieuwe werkplekconcepten kunnen bijdragen aan al die ambities.

Ontdek meer

Employee support management

De beste prestaties worden geleverd als mensen dat doen wat ze leuk vinden én goed in zijn. Op een plek waar ze zich thuis voelen. Organisaties bewegen mee met de markt, spelen in op de toekomst en willen vooroplopen.

Dit vraagt aandacht ván en vóór medewerkers. Een aantrekkelijke werkgever heeft oog voor de juiste werkomstandigheden voor zijn medewerkers. Dit noemen wij Employee Support Management. Hiermee verhogen organisaties de interne tevredenheid en zo ook het duurzame bedrijfsresultaat.

De medewerker van nu wil continu werken aan zijn prestaties maar zeker ook aan welzijn, gezondheid en geluk. Trots wil daarbij de optimale ondersteuning bieden. De focus ligt op het individu, maar Employee Support Management is alleen succesvol als er een integrale strategie onder ligt. De facilitaire organisatie zal in een doorlopende wisselwerking zijn met ICT, communicatie, huisvesting en HRM.

Wij bieden inzage in de behoeften en activiteiten van medewerkers, aangevuld met relevante trendrapporten over maatschappelijke ontwikkelingen en technische innovaties. Trots is ervan overtuigd dat Employee Support Management de volle potentie van organisaties naar boven haalt!

Ontdek meer

PPS/DBFMO

Cocreatie staat hoog in het vaandel bij Trots. Juist in de samenwerking ontstaan de beste ideeën en innovaties. Organisaties werken steeds meer samen. Bijvoorbeeld in de combinatie: overheid en bedrijf, een zogenoemde publiek-private samenwerking (PPS). Trots neemt graag deel aan de samenwerking door bij dergelijke grote investeringsprojecten een totale facilitaire oplossing te bieden. Trots werkt regelmatig met de DBFMO-vorm (Design, Build, Finance, Maintain en Operate). Dat geeft meteen onze integrale aanpak goed weer.

Ontdek meer

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl