Workplace programma

Werken waar en wanneer je wilt

TROTS kijkt bij werkplekconcepten altijd naar de mens.

De medewerker van vandaag werkt niet alleen aan prestaties, maar zeker ook aan eigen gezondheid en welzijn. Nieuwe werkplekconcepten kunnen bijdragen aan al die ambities.

Een werkplekconcept zoals Het Nieuwe Werken maakt het werken tijd- en plaats onafhankelijk. Het concept wordt daarin ondersteund door de laatste technologische ontwikkelingen. Een werkplekconcept rendeert vooral als de organisatie, ICT en de huisvesting optimaal op elkaar zijn afgestemd. Bij de implementatie van nieuwe werkplekconcepten moeten de ondersteunende facilitaire en logistieke processen opnieuw tegen het licht worden gehouden.

TROTS start door het workplace programma met de formulering van een visie over hoe de organisatie wil werken. Dit vormt de basis voor de inrichting van de kantooromgeving. Wat is bijvoorbeeld de verhouding tussen vaste werkplekken en flexwerkplekken? Wat is de behoefte aan overlegplekken of vergaderruimtes? TROTS combineert kennis en kunde op het gebied van organisatiekunde, huisvesting en facility management.

“Ik vertrouw op de facilitaire voelsprieten van trots.”
Sarena Denie-Schellings
Facilitair locatiemanager VGZ

Neem contact op voor meer informatie

Elselien Winters
Adviseur workplace management

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl