Traineeship

Dit zijn wij

Wij zijn TROTS! Duurzaam faciliteren is onze passie. Mensen trots maken, daar worden wij blij van. TROTS hecht veel waarde aan kennisontwikkeling en wil jonge, talentvolle starters de kans geven zich optimaal te ontwikkelen. Om de instroom van deze young professionals te bevorderen is een young professional programma opgezet.

Op deze pagina lees je meer over ons young professional programma, de mogelijkheden voor opdrachtgevers en wat jij kunt doen om young professional te worden.

Onze young professionals zijn altijd bereid je meer te vertellen over het programma of over TROTS.

Dit zijn onze young professionals:

Informatie Young professional

Charlotte

Charlotte de Luij
Adviseur Workplaces

Rick

Rick Wijers
Adviseur Huisvesting

Evita

Evita Berkouwer
Young professional

Linda

Linda de Bruijn
Young professional

Sven

Sven Waltmans
Young professional

Marleen

Marleen Werkhoven
Young professional

referentieprojecten

Case: Projectleiding invoering servicedesk facilitair/ FMIS implementatie
Zeeland

Projectleiding invoering servicedesk facilitair/ FMIS implementatie

De samenvoeging van de gemeentelijke brandweerkorpsen tot 1 veiligheidsregio Zeeland heeft met name voor de afdeling bedrijfsvoering en logistiek een andere invulling van de werkzaamheden tot gevolg gehad. Om te allen tijde de vrijwilligers en beroepsmedewerkers van de VRZ te kunnen faciliteren ontstond de behoefte aan een centraal meldpunt waar vragen gesteld kunnen worden op het gebied van facilitair, ICT en logistiek. Het doel van de opdracht was het standaardiseren van werkprocessen en beschikbaar maken van management informatie.

Bekijk dit project
Case: Bodedienst, Gemeente De Bilt
de Bilt

Bodedienst, Gemeente De Bilt

De Bilt bestaat uit de zes dorpskernen Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek en heeft ruim 42.000 inwoners. Het is een groene en uitgestrekte gemeente (ca. 6.713 hectare) gelegen in de Utrechtse Heuvelrug. In de gemeente is veel hoogwaardige kennis aanwezig, onder meer door de huisvesting van een aantal landelijk bekende organisaties zoals het KNMI, RIVM en de Grontmij.  Bij de gemeente De Bilt zijn zo’n 280 mensen in dienst. Zij werken op het gemeentehuis, in de buitendienst en bij diverse (sport)accommodaties. De organisatie kenmerkt zich door innovatie, transparantie en betrokkenheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk te handelen vanuit het perspectief van de burger.

Bekijk dit project
Detachering verhuiscoördinator en projectleider renovatie Naturalis
Leiden

Detachering verhuiscoördinator en projectleider renovatie Naturalis

De facilitaire afdeling van NCB Naturalis heeft de expertise van TROTS ingezet naar aanleiding van een te starten herhuisvestingtraject van drie zelfstandige organisaties: Nationaal Herbarium Nederland (NHN), Zoologisch Museum Amsterdam & NCB Naturalis. Het doel van de herhuisvesting was het integreren van enerzijds de medewerkers en anderzijds de collecties van deze organisaties in een pand te Leiden.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl