De wereld verandert

Dat zet onze banen in beweging. Nieuwe jobs ontstaan en organisaties transformeren. Dat merken we bij TROTS ook. Facilitaire organisaties worden High Level Service organisaties. Van facilitaire professionals wordt veel verwacht als het gaat om het creëren van inspirerende werkplekken, gastvrije beleving en optimale bedrijfsprocessen.

De TROTS Academy biedt organisaties en hun medewerkers handvatten om beter voorbereid te zijn op de toekomst. Dit doen we met trainingen en opleidingen gericht op vaardigheden die steeds meer centraal komen te staan in elke organisatie.

Een unieke samenwerking tussen TROTS en Bureau HTM

TROTS Academy werkt in deze trainingen samen met Bureau HTM. Dit bureau houdt zich bezig met Human Talent Management. Door anders te denken en te doen, helpen we samen medewerkers om steeds hun eigen handelen ter discussie te stellen. Het is ons doel om een persoonlijke ontwikkeling in gang te zetten die ervoor zorgt dat medewerkers zich sterker, vaardiger en gelukkiger voelen.

Onze trainingen

Wij geloven in de kracht van mensen. Neem regie over jouw persoonlijke ontwikkeling en bepaal zo je eigen koers. Houd jezelf en jouw talenten in topconditie! Dat is wat organisaties vandaag de dag verwachten. Dus investeer in jezelf! Wij hebben drie standaard groepstrainingen ontwikkeld voor facilitair medewerkers, coördinatoren, receptionistes, gastheren & gastvrouwen en huismeesters:

referentieprojecten

Case: Teijin Aramid Arnhem
Arnhem

Teijin Aramid Arnhem

Teijin Aramid is een internationale onderneming die wereldwijd aramidegarens, -vezels en -pulp levert onder de handelsnamen Twaron, Technora,  Sulfron en Teijinconex. Twaronen Sulfron worden door Teijin Aramid in Nederland geproduceerd. Technora en Teijinconex worden in Japan geproduceerd. Aramide kent allerlei toepassingen, zoals in auto’s (banden, slangen, riemen), in de lucht- en ruimtevaart, de civiele techniek, de bouw, vrijetijdsartikelen (bv boten), beschermende kleding (kogel-, brand- en steekwerende kleding), glasvezelkabels, frictie- en afdichtingsmaterialen en nog veel meer. Als pionier en marktleider in aramide werken ze samen met hun klanten aan innovatieve oplossingen voor nu en de toekomst.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl