Talent binden en versterken

Wij geloven in de kracht van het individu en helpen graag een ieder bij het verder ontwikkelen van zijn of haar kwaliteiten en ambities. Vanuit de TROTS Academy ondersteunen wij dan ook graag de groei van onze eigen medewerkers, alsook onze opdrachtgevers, relaties en studenten.

De TROTS Academy richt zich op het (ver)binden, boeien en uitdagen van (toekomstige) medewerkers en externe relaties. Dit doen we door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en professionals onderling kennis te laten delen,. Hierdoor komen onze eigen medewerkers, maar ook die van onze relaties meer in hun kracht te staan en wordt talent optimaal benut.

Onze Academy is een ontmoetingsplaats waar medewerkers van TROTS, studenten en opdrachtgevers elkaar vooruit helpen. Waarbij zowel op individueel niveau als in gezamenlijkheid kennis en ervaringen worden gedeeld en krachten worden gebundeld.

De ambitie van de TROTS Academy is om werkelijk waarde toe te voegen aan het laten groeien en ontwikkelen van de mens, om organisaties op de juiste wijze te kunnen ondersteunen.

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl