Talent binden en versterken

Vanuit de TROTS Academy wordt een breed scala aan (incompany) trainingen en workshops aangeboden. Daarnaast verzorgen we ook masterclasses en kennissessies. Kijk gerust eens verder op onze site om te zien of wij wat voor jou kunnen betekenen.

Heb je wel eens behoefte gehad aan het verhogen van je hospitality skills? Of heb je behoefte aan het opdoen van theoretische kennis over bouwmanagement?

Je kunt er in ieder geval van op aan dat de TROTS Academy als kennisinstituut datgene kan bieden, wat jij als professional of student nodig hebt.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Kennissessies over thema’s waaronder circulaire economie, activiteit gericht werken, human support management en sourcing:
  • Trainingen gericht op ontvangst services, samenwerking tussen afdelingen en klantgericht denken en handelen:
  • Workshops over persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van inzicht in je eigen kwaliteiten:
  • Stages, afstudeeropdrachten en gastcolleges:
  • Traineeships https://trots.nl/interim-recruitment/young-facility-professionals/traineeship

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl