Uitbesteden facilitair diensten

Het bestaan van Trots is erop berust dat wij het iedere dag als een uitdaging zien om mensen blij en trots te maken. Daar worden wij gelukkig van. Als u ervoor kiest om uw facilitaire diensten uit te besteden, verwacht u een hoge mate van professionaliteit. Wat wij daaraan toevoegen is medewerkers die gaan voor de beste service en klantbeleving voor uw organisatie. Onze mensen worden blij van hun werk en hebben als doel om iedere dag trots naar huis te gaan. Door anderen van dienst te zijn, en boven verwachting te presteren.

Receptiediensten | Huismeesterdiensten | Facility host | Technische services | Hospitality services | Vergader services | Facilitaire servicedesk.

Facilitair partner in hart en nieren

Trots is facilitair partner in hart en nieren, met onze consultants, managers en operationele mensen , kunnen wij uw gehele facilitaire organisatie vormgeven. Wij vervullen de diensten die dicht bij uw organisatie staan en sturen onderaanleveranciers aan zoals, de schoonmaak, catering en beveiliging.

Trots heeft graag een gelijkwaardige relatie met haar opdrachtgevers en voelt zich verantwoordelijk om de diensten waarvoor zij verantwoordelijk is, boven verwachting uit te voeren. Juist nu zijn wij ons er van bewust dat de kernwaarden van onze organisatie, belangrijk zijn voor de klant, om de juiste keuze te kunnen maken. Mensgericht en transparantie dat zijn onze (hoofd)kernwaarden.

TROTS wil duurzaam faciliteren

uitbesteden facilitaire diensten
“Iets goeds doen voor een ander, dat maakt mij trots.”
uitbesteden facilitaire diensten
Iris
Coördinator Ontvangst services

Toegevoegde waarde Trots

Hieronder hebben wij de voordelen van uitbesteden benoemd, waar Trots in uitblinkt.

  • Capaciteitsgarantie, personeelsgarantie, leveringsgarantie (continuïteit in bezetting)
  • Flexibiliteit in capaciteit
  • Risico dekking van Facilitaire processen
  • Kwaliteitsverhoging van Facilitaire diensten, Competentie en kennisverhoging van het facilitair personeel

Trots werkt met vaste krachten, bekende gezichten

Facilitair medewerkers zijn het visitekaartje van uw organisatie. Zij moeten niet alleen passen bij de uitstraling van uw organisatie, het is tevens van belang dat het vertrouwde gezichten zijn. Daarom werken we bij Trots bij het uitbesteden van facilitaire diensten, altijd met vaste krachten. En dankzij onze flexibele pool van vaste medewerkers is er ook bij ziekte en in vakantieperiodes bezetting. Kortom: altijd bezetting, en altijd door bekende gezichten.

Zorgvuldige selectie en implementatie

Om onze service naadloos te laten aansluiten op uw organisatie, besteden we veel aandacht aan de selectie en implementatie van de facilitair medewerkers. Voor zowel de operationele medewerkers als de teamcoördinator wordt een uitgebreid profiel en takenpakket omschreven. Deze gegevens gelden als uitgangspunt bij tussentijdse evaluaties. Indien nodig kunnen wij ad hoc opleiding of training beschikbaar stellen voor de betreffende teamleden. Zo bent u altijd verzekerd van de beste facilitair medewerkers.

Contactformulier

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl