Vergaderservices

Prettige vergadersfeer zorgt voor resultaten

In een kantoorgebouw is de ontmoeting tussen collega’s, klanten en zakenrelaties belangrijk. Dat maakt dat uw vergaderfaciliteiten een cruciale rol spelen.

TROTS richt zich op een prettige beleving door rondom vergaderingen alles efficiënt te regelen en een optimale service te bieden. Denk daarbij aan een begeleiding door een gastvrouw/gastheer tot aan de vergaderzaal.

Een gastvrouw/gastheer van TROTS zorgt voor alle faciliteiten, reserveringen en een efficiënt en optimaal gebruik van de zalen. Dit bespaart u en uw gasten tijd en ergernis. De gastvrouw/gastheer is een vertrouwd gezicht en het centrale aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de vergaderfaciliteiten.

TROTS heeft hospitality hoog in het vaandel staan. Als betrokken partner selecteren wij teams die perfect passen bij de uitstraling van uw organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat vertrouwde gezichten die uitstraling versterken en de beleving verbeteren. Daarom werken we met vaste krachten.

Vergadergastvrouw
“Als mijn gasten tevreden zijn over de vergadervoorzieningen, maakt dat mijn dag en ben ik trots.”
Vergadergastvrouw
Gerry
Vergadergastvrouw

Neem contact met mij op voor meer informatie

Anton Verbeek
Directeur

Wilt u nog vandaag meer weten over onze vergaderservices?

referentieprojecten

service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl