Ik wil young professional worden

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in onze organisatie! Ben jij een ambitieuze en talentvolle starter en ligt jouw passie bij het trots maken van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De volgende punten omschrijven jou als persoon:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding met maximaal 1 tot 2 jaar werkervaring;
  • Je hebt affiniteit met (of opleiding in) Huisvesting en/of Facility Management. Ook indien je een opleiding Bedrijfskunde, Bouwkunde of Psychologie en/of een minor communicatie hebt gedaan zijn we erg benieuwd naar je;
  • Je wilt het uiterste uit jezelf halen;
  • Daarbij ben je energiek en zoek je actief contact met je netwerk en collega's;
  • Je hebt een duidelijke mening, lef, leergierig en bent flexibel;
  • Wij hebben kantoren in Zwolle, Groningen, Utrecht en Den Haag en besef je dat je opdrachten door het hele land kunnen zijn. Zo maak je maximaal kennis met de dynamiek als adviseur. Uiteraard zullen we er altijd naar streven om te werken zo dicht mogelijk bij huis. En natuurlijk heb je daarvoor een rijbewijs nodig;
  • Vanzelfsprekend ben je handig met ICT middelen, beheers je Office en de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je bent net als de adviseurs bij TROTS een denker én een doener.

Herken jij je in de bovenstaande punten en ben je benieuwd of we op dit moment een vacature open hebben? Kijk bij onze vacatures: https://www.trots.nl/werken-bij/vacatures-facility-management. Wij werven in principe 2 keer per jaar (in het eerste en derde kwartaal).

Bel onze recruiter voor meer informatie

“Verantwoordelijkheid, vrijheid, de kans om uit te zoeken waar mijn ambitie ligt en de ondersteuning die ik nodig heb om me optimaal te ontwikkelen!”
Evita Berkouwer
Young professional

referentieprojecten

Case: Adviesrapport / Haalbaarheidsstudie Dignis-Lentis
Groningen

Adviesrapport Haalbaarheidsstudie Dignis-Lentis

Dignis biedt wonen, welzijn, zorg en behandeling vanuit circa 20 locaties in Groningen en Noord-Drenthe: verzorgd zelfstandig wonen, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, kleinschalige woonvormen, centra voor dagbehandeling en revalidatie. Zorg en behandeling wordt ook thuis geboden en Dignis organiseert activiteiten voor wijk- en dorpsbewoners. Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Lentis biedt zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Bekijk dit project
Detachering senior Facilitair Adviseur/Projectleider RIBW (nu Promens Care)
Assen

Detachering senior Facilitair Adviseur/Projectleider RIBW (nu Promens Care)

TROTS heeft een senior facilitair adviseur/ projectleider geleverd. Hij is voor de RIBW-Drenthe gestart met een inkoopanalyse met als doel een advies te geven over het professionaliseren van de inkoopprocessen en een professionalisering van de facilitaire dienst. Voor de fusie tussen Stichting de Leite en de RIBW-Drenthe heeft TROTS in samenspraak met beide stichtingen alle facilitaire zaken verzorgd, waardoor beide stichtingen gezamenlijk tot een plan zijn gekomen om de facilitaire organisaties samen te voegen. Vervolgens heeft TROTS de taken overgedragen aan de nieuwe medewerkers.

Bekijk dit project
service & contact

Kunnen we u verder helpen?

Een succesvolle dag sluit je af met veel groene vinkjes op je ‘to do list’. Blijf dus niet zitten met onbeantwoorde vragen of ingeslikte meningen. Wij bieden u nu een luisterend oor. Onze mensen zetten zich 100% in om u snel verder te helpen. Wij zijn telefonisch van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar op 088 - 45 55 120 en via mail op info@trots.nl